Trucuri Feminine

Tot ce trebuie să știi despre frumusețe, sănătate, sport, modă și lifestyle

Acasa » 10 idei de cadouri pentru bărbați

10 idei de cadouri pentru bărbați

Probabil te-ai întrebat mereu oare ce cadou e mai potrivit pentru un bărbat și ce trebuie să alegi ca să îi placă. Fie că este vorba de prieten, tată, coleg, fiu sau frate, îți dorești să îl surprinzi și să nu dai greș. Este mai greu să alegi cadouri pentru bărbați pentru că ei spre deosebire de noi își doresc lucruri practice și utile.

Ți-am pregătit o listă cu cele mai bune idei de cadouri, potrivite pentru orice vârstă și pentru toate gusturile.

Idei de cadouri pentru bărbați cu care nu vei da greș

1. Un portofel din piele, în mod sigur îi va plăcea să îl schimbe pe cel vechi cu unul nou și încăpător. (Vezi aici produsul din imagine)

Portofel de piele Tommy Hilfiger, answear.ro

2. O cană cu un citat amuzant sau motivațional, care îl va inspira zi de zi când va savura cafeaua. (Vezi aici produsul din imagine)

3. O baterie externă, este un gadget extrem de util și va fi încântat să primească ceva folositor. (Vezi aici produsul din imagine)

4. Suport de vinuri în care să își așeze colecția cu mai bune sticle (Vezi aici produsul din imagine)

Suport pentru sticle de vin, vivre.ro

5. Un halat de baie fin pentru că cel mai probabil nu are unul și va fi super încântat să îl poarte când iese din duș. (Vezi aici produsul din imagine)

6. Un papion sau o cravată, pe care le va purta cu siguranță la următorul eveniment important. (Vezi aici produsul din imagine)

Papion pentru bărbați din mătase, neer.ro

7. Un set de îngrijire premium, deși el nu investește des în lucruri de genul ăsta, îi place când le primește. (Vezi aici produsul din imagine)

8. Un joc Fotbal ușor de așezat pe orice suprafață, îi va plăcea mult și se va bucura de o atmosferă de competiție alături de prieteni, colegi sau membrii familiei. (Vezi aici produsul din imagine)

Joc de birou Fotbal Neon, giftology.ro

9. O curea de piele, este poate unul dintre cele mai folosite obiecte de bărbați, va fi fericit să aibă una nouă. (Vezi aici produsul din imagine)

10. Instrumente pentru grătar, un cadou care îi va aduce zâmbetul pe buze și un prilej bun pentru o întâlnire cu prietenii. (Vezi aici produsul din imagine)

Citește și: Idei de cadouri pentru iubitul tău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top