3 nuanțe de ojă care se potrivesc cu orice ținută

Este destul de dificil să găsești nuanțe de ojă care să nu te încurce atunci când alegi o ținută. Există câteva culori de unghii care se potrivesc mereu la orice, astfel încât nu mai ai probleme la alegerea outfitului dorit.

Acel moment când oja roz de pe unghii nu se potrivește cu hainele albastre cu care tocmai te-ai îmbrăcat. Ți se pare cunoscut? Pentru a scăpa de aceste probleme, este bine să alegi nuanțe de oje fine și rezistente, care să se potrivească cu orice ținută pe care o îmbraci.

1. Ciocolatiu

Acest ciocolatiu este una dintre cele mai stilate nuanțe de ojă. Este o culoare simplă și rafinată, care adaugă eleganță și stil oricărei ținute. Poți să alegi și nuanțe ciocolatii mai deschise sau pe cele cu tentă rozalie, cu textură mată (vezi aici ojă în nuanța ciocolatiu)

2. Roșu

Roșu clasic este o nuanță care va rămâne mereu în tendințe. Unghiile tale arată îngrijite și în plus, această nuanță roșie ca focul te va face să ai mai multă încredere în tine și va adauga eleganță ținutelor tale (vezi aici ojă în nuanța roșu seducător)

3. Nude

Este o nuanță fină care nu trebuie să lipsească din colecția de oje a oricărei femei. Unghiile par mai sănătoase, naturale și îngrijite, iar nuanța nude, discretă și delicată, se potrivește perfect cu orice ținută (vezi aici ojă în nuanța nude)

Citește și: Mască de față cu avocado, cacao și miere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top