5 trucuri care te ajută să scapi de rosul unghiilor

Trecem printr-o perioadă dificilă în care stresul este din ce în ce mai prezent în viețile noastre. Fără să ne dăm seama ne folosim de unghii, iar acest lucru este extrem de riscant în contextul coronavirusului.

Iată cinci sfaturi care dau rezultate pentru unghii

Menţinere o dietă sănătoasă bogată în calciu şi magneziu

O dietă corespunzătoare te va ajuta să ai unghii sănătoase. Consumă cu regularitate alimente bogate în calciu și magneziu, precum ouă, soia, ficat, cereale integrale. Pentru un rezultat garantat consumă suplimente alimentare special concepute pentru nevoia unghiilor tale.

Găsește o altă activitate care să îți distragă atenția

De fiecare dată când simți nevoia de a roade unghiile, găseşte o altă activitate: joacă-te cu cheile, cu un elastic pe care să îl ai la îndemână sau folosește o minge anti-stres, care poate fi de ajutor în momentele în care ești stresată sau nervoasă.

Aplică cremă de mâini cu parfum puternic 

Folosește o cremă de mâini cu miros intens sau o soluție din ceai de pelin, pe care să o aplici pe unghii. Mirosul puternic și gustul amar te vor ține departe de obiceiul de a roade unghiile.

Bea ceaiuri calmante

Există foarte multe plante care contribuie la diminuarea anxietății și a stărilor de nervozitate. Ceaiurile de mușețel, lavandă sau valeriană pot îndepărta nevoia de a roade unghiile.

Folosește produse calitative de îngrijire

Poartă în permanență cu tine o unghieră, forfecuță sau o pilă bună, astfel încât la prima ciupitură a unghiei să rezolvi problema fără a folosi dinții. Sistemul electronic pentru îngrijirea Unghiilor Scholl Velvet Smooth™ este extrem de eficient, aparatul mic, uşor de transportat oferind un aspect neted şi strălucitor. De asemenea, poţi apela şi la uleiuri și lacuri de unghii, îmbogăţite cu substanțe nutritive, printre care şi vitamina E, extrem de importantă pentru sănătatea pielii şi a unghiilor.

One thought on “5 trucuri care te ajută să scapi de rosul unghiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *