Apă cu castravete – băutura minune pentru sănătate

Apa cu castravete este un adevarat miracol pentru organismul tău, fiind una dintre cele mai bune metode de detoxifiere și o sursă majoră de antioxidanți. Castraveții conțin calciu, fosfor, zinc, potasiu, vitamina A și vitamina C.

Tot ce trebuie sa faci este să alegi un castravete proaspăt, spală-l foarte bine, curăță-l de coajă, taie-l felii subțiri și pune-l într-un recipient cu apă curată, poți alege o sticla aceasta cu design plăcut din care vei bea cu drag. Lasă-l să își elibereze toți nutrienții în apă timp de 3-4 ore sau chiar peste noapte și consumă-l. Ii poți îmbunătăți gustul adăugând lămâie, ghimbir sau frunze de mentă și busuioc.

Beneficiile și puterile apei cu castravete

Arde grăsimile

Apa cu castravete te ajută să slăbești și să elimini toxinele într-un mod natural. Este important să o bei pe stomacul gol cu 15 minute înainte de masă pentru ca toți nutrienții să se absoarbă mai bine.

Îngrijirea pielii

În castraveți se găsesc o mulțime de antioxidanți și vitamine, care ajută sănătatea pielii și neutralizează radicalii liberi. Nu-i de mirare că și în cosmetică există numeroase loțiuni și creme pe bază de castravete, care hidratează profund tenul.

Reduce tensiunea arterială

Datorită conținutului său de potasiu, amestecul cu castravete menține tensiunea arterială la un nivel optim, îmbunătățește circulația sanguină și funcționarea inimii. Există și aceste tipuri de suplimente din castravete amar special concepute pentru sistemul circulator.

Densitatea oaselor

Apa cu castraveți conține siliciu și mangan, printre alte oligoelemente. Acest lucru poate contribui la întărirea oaselor și reducerea riscului de osteoporoză pe măsură ce înaintezi în vârstă.

Întărire păr și unghii

Pe lângă faptul că stimulează creșterea, sulful și siliconul din castravete te ajută să ai unghii sănătoase și un păr mai puternic și lucios. Așa că dacă vrei să fii mai frumoasă, bea cu regularitate apă cu castraveți și folosește cu încredere aceste produse de curățare și loțiuni de îngrijire pe bază de castravete. Rezultatele nu vor întârzia să apară!

Citește și: Smoothie cu unt de migdale. Rețetă simplă și naturală

3 thoughts on “Apă cu castravete – băutura minune pentru sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *