Băile de abur – secretul pentru un ten strălucitor

Baia de aburi este o infuzie fierbinte de plante, pe care o torni într-un vas cu diametru mare. Așezi vasul pe un suport și îți apleci capul peste el, de la o distanță de aproximativ 30 de cm, astfel încât toți aburii sa pătrundă în straturile superioare ale pielii feței. Este important să acoperi capul și vasul cu un prosop, astfel încât vaporii să nu se irosească.

Pentru infuzii, cele mai potrivite sunt plantele medicinale. Ceaiul de mușețel, ceaiul verde, menta, gălbenelele, lavanda și salvia sunt doar câteva soluții eficiente pentru băile de aburi. O gamă variată de ceaiuri din plante poți găsi pe Vegis, unde poți alege dintr-o multitudine de produse naturale. De asemenea, poți folosi petale de trandafiri, coji de lămâie și portocală, scorțișoară și uleiuri esențiale pentru a aromatiza apa folosită pentru baia de aburi.

Stai deasupra unei băi de aburi timp de 5-7 minute o dată la 2 saptămâni și vei vedea că vaporii fierbinți hidratează în profunzime epiderma, ajutand-o să-și recapete suplețea. Totodată, se îmbunătățește circulația sângelui, porii nu mai sunt blocați cu impurități, iar tenul devine mai curat, mai luminos și mai catifelat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top