Cărți motivaționale pentru dorințe împlinite

În mod sigur la începutul acestui an ți-ai propus să o iei de la capăt cu dreptul. Ți-ai pregătit în gând o listă cu dorințe și o mulțime de lucruri pe care vrei să le îndeplinești. Prin urmare, ți-ai stabilit rezoluțiile: să mănânci sănătos, să schimbi job-ul, să întemeiezi o familie, să călătorești mai mult etc.

Problema apare însă la scurt timp când elanul tău se reduce drastic, entuziasmul se diminuează și rezoluțiile sunt uitate. Așa că ți-am pregătit o colecție de titluri celebre ale celor mai vândute cărți motivaționale. Acestea te vor ajuta să devii mai determinată să îți îndeplinești visul, oricât de imposibil ar părea acesta.

5 cărți motivaționale pentru o viață împlinită

1. Mark Manson – Arta subtilă a nepăsării

Această carte ne învață că pentru a fi fericite, trebuie să ne perfecționăm în învingerea obstacolelor. Manson susține că pentru a avea o viață mai bună trebuie să știm nu cum să transformăm lămâile în limonadă, ci cum să le tolerăm mai bine. El ne sfătuiește să ne cunoaștem limitele și să le acceptăm pentru că aceasta este adevărata sursă a puterii.

2. Brendon Burchard – Manifest pentru Motivație

O carte superbă și extrem de apreciată, care ne explică de ce mulți oameni au pierdut controlul asupra propriilor vieți. Cei care au parte de o viață cu mai multă bucurie, putere și satisfacție sunt doar cei care și-o proiectează în mod conștient. Cartea poate fi găsită și în varianta audio, alături de un CD.

Manifest pentru motivatie

3. Louise L. Hay – Femei puternice

Scopul lui Louise este să ajute toate femeile să cunoască iubirea de sine, preţuirea de sine, respectul de sine şi să ocupe un loc important în societate. Cartea oferă o perspectivă asupra modului în care femeile să îşi trăiască următorii ani în maniera cea mai productivă cu putinţă, care să le împlinească şi să le umple de satisfacţie.

Femei puternice

4. Jen Sincero – Ești cel mai tare

De data aceasta, o carte care nu se adresează neapărat femeilor, ci tuturor persoanelor care sunt pregătite să facă schimbări serioase. Jen Sincero, autoare si coach de succes, a ajutat nenumarați oameni să își transforme viețile personale și profesionale. Este o carte în care simți că discuți cu cel mai bun prieten, alcătuită din 27 de capitole profunde, pline de umor și bine scrise care merită toți banii.

CD ESTI CEL MAI TARE

5. Gary John Bishop – Unfu*k Yourself

După ce a lucrat zeci de ani cu oamenii în calitate de coach de dezvoltare personală, Gary John Bishop spune lucrurilor pe lume într-o carte fără perdea. El a descoperit că singura barieră care-ți stă în cale ești chiar tu, deci dacă ești o persoană care se supără ușor, oprește-te din citit, cartea asta nu e pentru tine. Dar, daca ești în căutarea potențialului din tine, consideră-te norocoasă.

One thought on “Cărți motivaționale pentru dorințe împlinite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *