Ce culori se poartă în 2020. Propuneri elegante în tendințe

Autoritatea internațională în materie de culoare Pantone a anunțat ce culori se poartă în 2020. Trendul este revenirea la culorile de bază, albastrul clasic devenind culoarea anului. Potrivit companiei, această nuanță a fost aleasă pentru că reprezintă calmul și încrederea.

Așadar, culorile de bază vor fi cele liniștite: alb, roz, gri, albastru deschis, care se îmbină perfect cu țesuturile sclipitoare. Iată ce culori se poartă în 2020 și vezi câteva recomandări vestimentare care te vor ajuta să strălucești la evenimentele următoare.

Roz pal și albastru deschis

Anul acesta, astrologii recomandă alegerea nuanțelor pastelate. De exemplu, rozul pal este o alegere extrem de plăcută și caldă, care accentuează gingășia și feminitatea. Această nuanță se îmbină perfect cu accesoriile aurii.

Imagine similară

Albastru deschis este o altă nuanță pastelată în trend anul acesta. Este o plăcere să porți o astfel de ținută, care inevitabil de va duce cu gândul la liniștea și valurile mării.

Gri petrol

Alege cu încredere culoarea gri petrol și nuanțe închise pentru rochii cu croieli originale. Poți adăuga un plus valoare ținutei alegând accesorii inedite.

Alb pur și imaculat

Această culoare aduce bunăstare, fiind potrivită în special pentru cele care își doresc să înceapă de la zero o nouă viață.

Culori metalice

Paietele și alte detalii metalice vor fi în tendințe anul acesta. Evenimentele speciale sunt un prilej perfect pentru a purta cele mai extravagante și sclipitoare lucruri.

Would need a special occasion for this beauty :)

Citește și: Află cum să porți sutientul cu bandă adezivă

2 thoughts on “Ce culori se poartă în 2020. Propuneri elegante în tendințe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *