Cea mai bună mașină de făcut pâine chiar la tine acasă

Cu siguranță fiecare dintre noi adoră pâinea proaspătă, caldă și aromată. Acea pâine gustoasă și moale care este atât de bună și se rupe ușor, încât îți vine să o mănânci chiar și simplă. Te poți bucura de o astfel de pâine făcând-o chiar tu singură, la tine acasă. Cum este posibil acest lucru? Tot ce trebuie să faci este să folosești o mașină de făcut pâine (vezi aici modele), mai ales că în aceste zile trebuie să stăm în casă și să evităm drumurile dese la magazine.

De ce să cumperi o mașină de făcut pâine?

Pâinea este unul dintre alimentele esențiale, pe care le consumăm zi de zi. De aceea contează foarte mult ce fel de pâine mâncăm, ce ingrediente sunt folosite și cât de sănătoasă este. Mașina de pâine nu reprezintă doar un simplu moft, ci este pur și simplu o necesitate, cu atât mai mult că prețul unui astfel de produs a devenit din ce în ce mai accesibil.

Iată care sunt avantajele mașinii de pâine și de ce ar trebui să îți cumperi una:

  • O să ai mereu pâine proaspătă și caldă în casă
  • Nu mai cumperi de la magazin și o să ieși mai ieftin pe termen lung
  • Calitatea este mult mai ridicată, mănânci mai sănătos și fără E-uri
  • Pâinea făcută în casă rezistă mai mult, chiar și până la 3 sau 4 zile
  • Alegi chiar tu ingredientele folosite și compoziția preferată
  • Economisești timp și energie, nu necesită frământare și dospire

Cele mai bune mașini pe făcut pâine

Există un număr mare de producători prezenți pe piața din România, ceea ce este foarte bine pentru că avem diversitate și putem alege dintr-o gamă variată.

Noi am testat mai multe modele și cea care ne-a convins cel mai mult este mașina de pâine Moulinex, pe care am cumpărat-o cu mai mult timp în urmă și care funcționează la fel de bine ca în prima zi. Mașina de pâine de la Moulinex (click aici), alături de toate specificațiile și instrucțiunile de funcționare. Iată cum arată o pâine delicioasă aburindă proaspăt ieșită din mașină:


Bineînțeles, mai sunt și alți producători capabili să ofere o calitate asemănătoare cu cea de la Moulinex. Alte branduri care se bucură de căutare și popularitate sunt Philips, Silvercrest, Tefal sau Heinner. Aici poți să le compari și să afli mai multe detalii despre fiecare în parte.

Cum prepari pâinea la mașină

Tot ce trebuie să faci pentru a obține o pâine de aproximativ un kilogram este să adaugi în bolul mașinii aproximativ 600 de grame de faină, 300 mililitri de apă, drojdie alături de puțin ulei. Setezi programul de coacere și vei obține o pâine pufoasă și delicioasă, care va răspândi un miros plăcut în casă. Pentru un plus de savoare, îți recomandăm să adaugi în compoziție aceste amestecuri de semințe pentru pâine care conțin chia, in sau miez de floarea soarelui.

Așadar, pâinea facută în propria casă nu se va compara niciodată cu cea de la magazin. Odată ce ai cumpărat mașina de pâine, te vei îndrăgosti iremediabil încât nu vei mai concepe viața fără ea.

Link-uri utile:

Mașină Moulinex Pains du monde – CLICK AICI

Modele populare mașini de făcut pâine – CLICK AICI

Semințe pentru pâine – diverse sortimente – CLICK AICI

Citește și: Apă cu castravete – băutura minune pentru sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *