Cea mai productiva zi a saptamanii

Studiile cercetatorilor britanici sustin ca organismul nostru da mai mult randament pentru anumite activitati doar in unele zile ale saptamanii.

Desi probabil nu iti vine sa crezi, miercurea este ziua cea mai productiva din timpul saptamanii. Dupa ce starea de moleseala de dupa weekend a disparut, aceasta zi a saptamanii este una perfecta pentru rezultate benefice la locul de munca. In aceasta zi, capacitatea de concentrare este maxima, sustin oamenii de stiinta.

Daca totusi simti ca ai nevoie de mai multa disciplina in programul tau, este recomandat sa folosesti o agenda. Noteaza obiectivele si incearca sa faci un to-do-list pentru fiecare zi, vei observa ca esti mai organizata.

Agenda din lemn 3D decupata cu floarea vietiiCUMPARA

Statisticile arata totodata ca miercurea este si cea mai potrivita zi pentru a cere o marire de salariu. Explicatia o dau tot psihologii: miercuri, sefii sunt deja trecuti si ei de cele doua zile mai apasatoare de la inceputul saptamanii, weekend-ul este destul de departe, ceea ce inseamna ca este momentul potrivit cand acestia sunt mai receptivi la cereri legate de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *