Cel mai bun pulsoximetru pentru masurare saturatie oxigen

In aceasta perioada a pandemiei respiratorii, este foarte utila monitorizarea sanatatii de acasa, din propriul confort. Masoara-ti ritmul cardiac si saturatia oxigenului din sange folosind cel mai bun pulsoximetru. Iata recomandarile noastre:

ImagineNumeVerifica pretul
1pulsoximetru redline nivel sarturatie oxigen din sange emagPulsoximetru RedLineVERIFICA PRETUL
2Pulsoximetru beurer PO30 pret manual Pulsoximetru Beurer PO30VERIFICA PRETUL
3Pulsoximetru Sanity Duo control adulti copii Pulsoximetru Sanity Duo ControlVERIFICA PRETUL
4Cel mai bun pulsoximetru aparat saturatie oxigen valori normale dr swiss Pulsoximetru Dr SwissVERIFICA PRETUL
5Cel mai bun pulsoximetru puls normal femeiPulsoximetru iMDK C101A2VERIFICA PRETUL

Ce este un pulsoximetru?

Un pulsoximetru are rolul de masurare a saturatiei de oxigen din sange (SpO2) si de masurare a pulsului. Pentru stabilirea acestor valori, dispozitivul se prinde pe degetul aratator, mijlociu sau inelar, asemenea unui cleste, se apasa pe butonul ON/OFF pentru pornirea aparatului, iar rezultatul masuratorii se va afisa in cateva secunde.

Fiind un dispozitiv mic si portabil, il puteti tine la indemana sau in geanta. Este comod si non-invaziv, recomandat pentru monitorizarea saturatiei de oxigen (SpO2) si a pulsului la adulti si copii. Este folosit pentru verificari periodice, de urgenta sau monitorizare de ingrijire in cadrul Serviciului de asistenta medicala la domiciliu sau la unitatea medicala.

Este bine sa alegi un pulsoximetru de calitate care dispune de oprire automata, indicator pentru nivelul bateriei, durata mare de folosire si garantie completa pe o perioada de cel putin 2 ani. Iti recomandam sa alegi cel mai bun pulsoximetru si sa optezi pentru unul dintre modelele prezentate in tabelul de mai sus, care intrunesc toate aceste conditii.

Valori normale pulsoximetru

Saturatia de oxigen normala este reprezentata de o valoare cuprinsa in intervalul 95% – 100%. Daca numarul scade la 92% sau mai putin, acesta este un motiv de ingrijorare. In acest caz, se recomanda ca un medic sa intervina si sa va puna oxigen suplimentar.

Pulsoximetru din farmacie sau online?

Este recomandat sa cumparati un pulsoximentru din magazinele online. In acest fel aveti acces la o multime de modele disponibile, puteti sa analizati atent toate specificatiile produsului si sa le sortati in functie de pret sau producator.

Citeste si: Obiceiul care imbatraneste creierul si iti scade numarul de neuroni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *