Cremă de mâini cu lapte de capră Ziaja Goat’s Milk

Am găsit crema de mâini Goat’s milk pe rafturile farmaciei Tei întâmplător, în timp ce căutam un gel de duș. Ce m-a atras la această cremă este faptul că are în compoziție lapte de capră, recunoscut pentru proprietățile sale.

Dacă nu ai o astfel de farmacie în drumul tău, găsești crema și online pe eMAG (vezi aici) sau pe Notino (vezi aici). Eu chiar aveam nevoie de o cremă de mâini hidratantă care să conțină ingrediente naturale, iar această cremă era fix ce căutam. Conține proteine din lapte, lipide vegetale, carbohidrați, calciu, vitaminele A și D. Crește elasticitatea pielii, protejează pielea împotriva efectelor dăunatoare ale radicalilor liberi și întârzie îmbătrânirea. 

Surpinzător este faptul că are un preț extraordinar de mic. Am achiziționat-o din farmacie la aproximativ 12 lei, iar online prețul variază între 10-15 lei. Este un preț foarte bun, având în vedere calitatea acestui produs.

Crema Goat’s milk prezintă o textură lejeră, intră foarte repede în piele și are un miros plăcut. Este bună în special în zilele de vară când ai nevoie de o hidratare rapidă a mâinilor. Revitalizează epiderma, întărește unghiile și previne ruperea și exfolierea acestora.

Brandul polonez Ziaja a fost fondat de farmaciștii Aleksandra și Zenon Ziaja, care au luat decizia de a produce cosmetice bazate pe ingrediente naturale. Dacă ești curioasă să încerci și alte produse, există o gamă variată de cosmetice Ziaja. Acestea oferă tenului, pielii și părului o nutriție și îngrijire intensă datorită formulelor inovatoare, precum laptele de capră, untul de cacao sau măceșele.

Citește și: 6 parfumuri de damă fresh și seducătoare pentru primăvară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *