Cum să alegi perechea de role potrivită?

Profită de vremea frumoasă de afară și alege o plimbare pe role, care îți va îmbunătăți sănătatea inimii prin reglarea fluxului sangvin și a ritmului cardiac și îți va tonifia foarte bine musculatura fesieră și cea a coapselor.

Dacă îți dorești să achiziționezi o pereche de role, trebuie să știi că principalul aspect de care trebuie să ții cont este modul în care acestea vor fi utilizate. Există tipul clasic de Role Inline pentru Agrement cu modele separate pentru bărbați și femei, realizarea lor fiind întotdeauna făcută în funcție de anatomia piciorului femeilor și barbaților.

Rolele agresive sunt special concepute pentru rampele din skate în parcuri, iar rolele de viteză sunt ideale pentru competiții datorită diametrului mare al roților cuprins între 90 și 110 mm.

Dacă încă ești la început și ți-e teamă să nu prinzi mare viteză, poți alege Rolele Quad pe 4 roți, acestea sunt mult mai stabile deoarece există o suprafață mai mare de roți care ating solul. O gamă variată de role și accesorii găsești pe Decathlon, de unde poți comanda o pereche pentru tine, copii sau prieteni, pe care cu siguranță îi vei face fericiți.

Este foarte important să te hidratezi atunci cand pornești la plimbare pe role. Alege perechea favorită și lasă-te condusă prin parcuri savurând clipa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *