Cum sa devii o femeie independenta

Principalul avantaj ca femeie independenta, consta evident in faptul ca nu depinzi de altcineva. Mai concret, implinirea ta nu trebuie sa depinda de nimeni. Fericirea depinde doar de tine si nu trebuie sa uiti niciodata asta.

De-a lungul vietii avem tendinta sa ne lasam furate de val, job, provocarile unei familii si multe alte responsabilitati. Uitam de noi si uitam cine suntem de fapt, uitam ce ne place si ce vrem sa devenim cu adevarat.

Este cea mai mare greseala sa te lasi angrenata intr-un ritm haotic si ametitor al vietii, care nu iti permite sa realizezi cat de puternica esti de fapt si care este potentialul care zace in tine.

Pune stop chiar acum si intreaba-te daca maine ai incepe totul de la 0, ai avea puterea sa recladesti totul? Ai avea taria sa iti asumi riscuri, sa treci peste greutati, chiar daca ar insemna sa le depasesti singura?

Daca eziti la aceste raspunsuri, tine cont de urmatoarele lucruri. Pentru fiecare pas, iti recomandam ca reper cate o carte valoroasa, care te va ajuta sa fii mai aproape de cea mai buna versiune a ta:

1. Fa o analiza a propriei persoane si invata sa te cunosti

Pune-ti intrebari: cine esti, ce vrei si care este directia catre care vrei sa indrepti. Reflecta asupra propriilor ganduri, sentimente, nevoi si dorinte.

Joseph Murphy: “Puterea subconstientului” —> Vezi aici cartea

2. Ai incredere in tine, esti mai importanta decat crezi

Ai incredere in ceea ce gandesti si nu uita ca opiniile tale sunt valoroase. Nu pune pe primul plan parerile celorlalti despre tine si invata sa iti asculti instinctul.

Ichiro Kishimi, Fumitake Koga: “Curajul de a nu fi pe placul celorlalti” —> Vezi aici cartea

3. Ia decizii de una singura si accepta noi provocari

Desigur ca este bine sa tii cont de sfaturile apropiatilor, insa nu ii lasa pe ei sa aleaga mereu in locul tau. Accepta provocari, asuma-ti mici riscuri si gandeste la scara mai mare.

Daniel Goleman: “Inteligenta emotionala” —> Vezi aici cartea

4. Asigura-ti stabilitatea financiara

Asigura-ti un buget care iti permite sa iti satisfaci singura nevoile. Atunci cand te bazezi pe tine cel mai mult, nimeni nu iti poate pune conditii. Angajeaza-te, evolueaza mereu si construieste-ti viata bazandu-te pe propriile tale finante.

Napoleon Hill: “Gandeste si vei fi bogat” —> Vezi aici cartea

5. Nu inceta sa visezi, obiectivele fixate aduc realizari garantate

Stabileste-ti mereu un obiectiv, oricat de maret ar fi el. Chiar daca iti este teama sau alte persoane ar putea fi sceptice cu privire la visele tale, merita sa depui eforturi pentru a le indeplini. Mergi inainte pe drumul pe care tu ti l-ai stabilit!

Neil Anthony Thubron: “Da, poti! Cum sa realizezi orice obiectiv major aplicand formula de succes a celor 7P” —> Vezi aici cartea

Citeste urmatorul truc: DEEPAK CHOPRA – 9 citate motivaționale care te vor inspira

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top