Trucuri Feminine

Tot ce trebuie să știi despre frumusețe, sănătate, sport, modă și lifestyle

Acasa » Cum cureți pensulele de machiaj

Cum cureți pensulele de machiaj

Cum cureți pensulele de machiaj reprezintă modul cel mai potrivit prin care îți poți da seama dacă dezvolți un paradis pentru bacterii. Procesul de curățare a acestora trebuie să devină un obicei obligatoriu pentru fiecare dintre noi.

Amestecul de apă și oțet (2 treimi apă, o treime oțet) reprezintă o metodă simplă și mai puțin costisitoare pentru curățarea pensulelor, după care este necesară o clătire cu apă caldă. Și loțiunea demachiantă sau șamponul delicat de bebeluși pot fi ideale în acest sens.

Dacă preferi totuși produsele de curățare din comerț, alege soluțiile și spray-urile care au un procent cât mai mic de alcool în compoziție și substanțe chimice. O astfel de soluție de curățare mai naturală și eficientă poți găsi aici, care te va ajuta totodată să prelungești durata de viață a pensulelor, evitând astfel slăbirea sau deteriorarea firelor naturale.

Acum că ai aflat cum cureți pensulele de machiaj, este bine să știi că igienizarea lor trebuie facută o dată pe saptămână, în special dacă le folosești zilnic. Având în vedere că se vor usca după câteva ore, îți recomandăm să le speli după ce te-ai machiat sau seara. 

Ți-a placut acest truc? Recomandă-l prietenelor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top