Fard de pleoape uniform și super rezistent întreaga zi

Fard de pleoape uniform și rezistent? Nu este imposibil dacă știi să îl aplici corect. În caz contrar, dacă este aplicat în mod necorespunzător, fardul de pleoape îți poate distruge look-ul, se întinde și se adună inestetic în pliul pleoapelor. Poți evita acest lucru dacă pui în practică câteva trucuri care te vor ajuta să ai un machiaj impecabil întreaga zi.

Pasul 1: Curățarea zonei

Pentru început, trebuie să îndepărtezi orice urmă de ulei de pe pleoape cu un strat de șervețel facial uscat. Acesta va absorbi mai ușor sebumul și pot intra în orice colțuri și crăpături ale ochilor, comparativ cu cele umede sau cu prosoapele pentru față.

Pasul 2: Aplicarea unui primer

Cel mai important lucru constă în folosirea unui primer de ochi, care are rolul de spori rezistența machiajului. Este foarte important să NU aplici cremă de ochi, care fiind prea grasă va duce la migrarea produsului sau bază de machiaj, care va intensifica puternic machiajul. Pe piață există o mulțime de primere, însă preferatele noastre sunt: L’Oreal Paris Infallible Primer Eye, In Her Prime Ardell Mat sau dacă vrei să investești în ceva mai calitativ poți să încerci The Illuminator Primer de la Estee Lauder sau Givenchy Prisme Primer, pe care îl poți folosi și pentru față, alegând nuanța potrivită pentru nevoile tale.

Pasul 3: Umezirea pensulei

Un alt truc înainte de aplicare presupune umezirea fardurilor de pleoape. Acest lucru îl poți realiza dacă vei uda puțin pensula. Apa te va ajuta astfel să ai un fard de ploape uniform și rezistent. Acest truc funcționează atât la fardurile stralucitoare, cât și la cele pudră.

Pasul 4: Aplicarea unui strat de pudră

După ce te-ai machiat, îți recomandăm să aplici un strat subțire de pudră translucidă deasupra pleoapelor. Poți folosi aceeași pudră pe care o aplici peste întreaga față, noi am folosit Pudra matifiantă Skeyndor și Pudra compactă Estée Lauder Double Matte, iar rezultatele sunt pe măsura așteptărilor. Pudra aplicată ține sebumul sub control și fixează machiajul, făcându-l mai rezistent.

Pasul 5: Fixarea machiajului

Ultimul pas presupune fixarea machiajului cu un spray de fixare, care îți oferă un finish matifiant sau natural în funcție de preferințe. Acest pas este opțional și este indicat mai ales în cazul în care obișnuiești să ai pleoape uleioase. Folosind spray-ul de fixare, machiajul pleoapelor tale se va menține intact și rezistent pe parcursul zilei.

2 thoughts on “Fard de pleoape uniform și super rezistent întreaga zi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *