Lămâia și uleiurile esențiale reduc stresul, anxietatea și oboseala

Lămâia reduce stresul și oboseala și deși pare ciudat, este cât se poate de adevărat. Acest fruct plin de vitamine și nutrienți conține proprietăți antiseptice și antibacteriene, benefice pentru starea noastră interioară. Aroma și mirosul revigorant de lămâie readuc optimismul și ne ajută să depășim stările de depresie și anxietate.

Lămâia – leac pentru energie și purificare

Taie o lămâie în patru și așeaz-o într-un loc din casă pe care îl frecventezi des. Vei observa la scurt timp că vei deveni mai calmă și starea de spirit va fi îmbunătățită.

Dacă ești grăbită și nu ai timp să tai lămâia sau pur și simplu nu o ai în casă, poți să apelezi cu încredere la uleiurile esențiale. Alege un odorizant de cameră cu citrice sau un ulei esențial de lămâie pe care să îl difuzezi în cameră cu ajutorului unui aparat conceput special pentru acest lucru. Noi îți recomandăm difuzoarele cu aromă, sunt practice, silențioase și emană un parfum plăcut care persistă în cameră. Vei observa că mirosul de lâmâie difuzat din ulei va reduce stresul și oboseala, iar simptomele stării de nervozitate vor fi diminuate.


În plus, poți lăsa lămâia tăiată sau difuzorul pornit peste noapte. Aerul se va purifica și te va scăpa de toate bacteriile care pot fi periculoase pentru sănătatea ta. Nu uita să pui altă lămâie după ce se întărește și bucură-te de zâmbetul recăpătat. Vei atrage și mai multă energie pozitivă în viața ta! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *