Mănâncă pâine fără să te îngrași

Probabil știi dintotdeauna că pâinea este unul dintre alimentele care îngrașă cel mai mult. Cu toate acestea, nutriţioniştii încep să se îndoiască de acest lucru și ne spun acum că există o modalitate prin care poți mânca pâine și fără să te îngrași.

Secretul constă în supunerea pâinii la un proces de pregătire! Mai întâi pune-o la congelator, apoi dezgheaț-o și pune-o în prăjitorul de pâine. Potrivit experților, făcând acest lucru scazi indicele glicemic al pâinii, astfel nu îți mai umpli corpul de calorii, nu îți mai afectezi tensiunea și reduci riscul de boli de inimă, obezitate sau unele forme de cancer.

O altă modalitate prin care să consumi pâine și să reduci caloriile este să optezi pentru pâine integrală sau neagră din sortimente organice, care conține și o cantitate de 3 ori mai mare de substanțe nutritive. Pâinea din faină integrală îmbunătățește totodată tranzitul intestinal, conține carbohidrați cu absorbție lentă și îți conferă energie.

Pentru un efect garantat, renunță la a doua felie de pâine când mănânci un sandviș, evită pâinea când consumi făinoase și legume bogate în amidon, redu consumul de pâine la carne și înlocuiește pâinea cu legume de fiecare dată când ai ocazia.

De acum înainte, mergi cu încredere în brutăria preferată, fără teamă că îți vei compromite sănătatea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *