Mască de față cu avocado, cacao și miere

Este important să aplici o mască pentru față înainte de a merge la o petrecere sau la un eveniment important. Tratarea tenului prin aplicarea unei măști va purifica tenul și îl va hidrata intens, pregătindu-l pentru machiajul ulterior.

Există nenumărate combinații de ingrediente cu ajutorul cărora îți poți prepara rapid o mască naturală acasă. Noi ne-am documentat, am testat și am aflat că masca pentru față cu avocado, cacao și miere este una dintre puținele soluții care contribuie la regenerarea pielii. Aceasta determină îndepărtarea imperfecțiunilor și îți oferă un ten strălucitor, care va atrage toate privirile celor din jur.

Preparare mască pentru față

Realizarea acestei măști este foarte simplă și rapidă. Tot ce trebuie să faci este să mărunțești și să amesteci toate ingredientele într-un bol. Aplică masca cu avocado, cacao și miere pe față și las-o să acționeze aproximativ 20 de minute. Clătește apoi bine tenul cu apă călduță și curăță cu un prosop curat. Pentru cele mai bune rezultate, poți să folosești această mască chiar și în momentele în care nu te pregătești neapărat de o petrecere, astfel o poți prepara chiar și de două ori pe săptămână.

Avocado conține acizi grași esențiali care combat efectele radicalilor liberi, cum sunt ridurile, petele și pigmentarea tenului. Pudra de cacao conține aproximativ 320 de antioxidanți diferiți care încetinesc procesul de îmbătrânire, iar mierea are proprietăți antibacteriene. Dacă ai posibilitatea să investești puțin mai mult, atunci trebuie neapărat să optezi pentru mierea de Manuka. Acest tip de miere este considerat o minune cu multiple calități deosebite, care nu se regăsesc în mierea obișnuită.


Dacă ești contra timp și te grăbești foarte tare, poți să aplici o cremă din comerț, care să conțină măcar două dintre aceste ingrediente. Poți găsi aici o astfel de cremă nutritivă cu o concentrație mare de miere, special concepută să redea vitalitate tenului tău.

Așadar, fă-ți timp pentru tine și prepară sau cumpără o mască specială cu cele trei ingrediente magice. Tenul tău va radia de frumusețe și vei străluci la fiecare eveniment important din viața ta.

One thought on “Mască de față cu avocado, cacao și miere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *