Platforma EuCeMănânc devine Tazz by eMAG – viteză și diversitate la tine acasă

eMAG a încheiat un parteneriat sub numele Tazz by eMAG cu fosta platformă de food ordering EuCeMănânc. Aceasta este o companie românească fondată la Timișoara în 2014, care a crescut organic în zona de vest a țării.

Lansarea Tazz by eMAG marchează trecerea într-o nouă etapă.  Livrare în maximum 60 de minute pentru mâncare gătită, alimente, cadouri sau orice produs necesar pentru casă disponibil la parteneri. 

Noua platformă este disponibilă în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Oradea, Baia Mare, Ploiești, Sibiu, Deva, Brăila, Galați, Alba Iulia, Craiova și Pitești.

Viteză de livrare

Toate comenzile plasate pe Tazz by eMAG sunt livrate ultra-rapid, în doar 60 de minute.

Gamă extinsă și posibilitatea de a livra orice

Aplicația are deja peste 1.000 de restaurante disponibile, iar oferta este în creștere. În plus, eMAG, Mega Image, Dr.Max, Sensiblu și dm (drogerie markt) sunt primii parteneri din afara restaurantelor care se alătură, diversificând astfel oferta existentă. Lor li se vor adăuga noi branduri în perioada imediat următoare.

Un mare avantaj pentru cei care vor folosi noul serviciu este faptul că vor avea acces rapid la produsele aflate în showroom-urile eMAG. 

Livrare în siguranță

Au fost implementate opțiuni de livrare care limitează interacțiunea dintre clienți și curieri. Astfel, utilizatorii pot opta pentru Livrare non-contact, care presupune livrarea comenzii la ușă sau într-un loc specific menționat de client în aplicație, urmând că acesta să o ridice imediat ce i se confirmă livrarea comenzii. 

Prin lansarea acestei noi platforme, eMAG demonstrează din nou că sunt dinamici, sesizează oportunitățile și transpun rapid ideile în servicii. Tazz by eMAG va aduce volum mai mare de business, posibilitatea de expansiune internațională, dar și noi oportunități de carieră pentru fiecare dintre noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *