Platouri cu decorațiuni de Crăciun din fructe proaspete

Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare din an, când avem mesele îmbeșugate și așteptăm cu drag musafirii. Pe lângă preparatele tradiționale, este bine să adaugi pe masa de Crăciun și decorațiuni din fructe.

În primul rând, înainte de realizarea platourilor cu fructe, trebuie să te asiguri că le-ai spălat foarte bine. Trebuie alese fructe nu foarte coapte, să nu fie stricate sau cu urme de lovituri, pentru a rezista mai mult.

Ți-am pregătit o serie de decorațiuni de Crăciun din fructe delicioase. Inspiră-te din aranjamentele prezentate și surprinde-ți invitații cu platouri colorate și sănătoase. Pentru un efect wow folosește acest dispensor pentru ornare frișcă.

Poți să așezi fructele tăiate pe farfurii simple albe sau poți să alegi unele colorate, cum este această farfurie turcoaz din gresie ceramică. Important este să creezi un cadru complet, în care toate elementele să se îmbine cromatic.

De asemenea, poți să folosești aceste furculițe festive aurii superbe, însă poți totodată să optezi pentru scobitori sau bețișoare subțiri. Nu uita să așezi pe masă crenguțe de brad și șervețele, există o mulțime de modele frumoase în perioada sărbătorilor.

Cu siguranță invitații tăi vor fi plăcut surprinși de decorațiunile simpatice așezate pe masa festivă. Fructele vor fi savurate, farfuriile pozate și își vor aminti cu drag de aceste sărbători.

Citește și: Baie relaxantă cu felii de portocale la tine acasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top