Baie relaxantă cu felii de portocale la tine acasă

După o zi întreagă pe care o dedici muncii, familiei, studiilor, este cazul să ai grijă și de tine. Este timpul să ai parte de un moment de relaxare completă doar pentru tine.

Răsfață-te și creează-ți acasă mediul perfect pentru un SPA exact ca la salon. Pentru început, decorează-ți baia într-un mod cât mai creativ, alege bețișoare parfumate cu aromă îmbietoare.

Pune apă caldă în cadă și pregătește-te de o baie relaxantă cu felii de portocale. Lasă feliile să plutească în timp ce tu te relaxezi. După 15-20 de minute de stat în apă, te vei simţi din nou în formă și fără urmă de oboseală. Poţi alege și produse de îngrijire cu aromă asemănătoare: gel de duş, săpun, exfoliant, cremă de corp, toate pe bază de citrice.

Poți completa întregul decor, adaugând în apă câteva picături de uleiuri esențiale, care sunt benefice după activități fizice intense. Poți folosi bile de baie compuse din uleiuri speciale, care îți vor hidrata pielea, lasând un miros plăcut și discret. Poți alege uleiuri cu efect antistres destinate relaxării sistemului nervos: uleiul de musețel, citrice, iasomie, bergamotă, valeriană, vanilie, lavandă.

Extrem de eficiente pentru relaxare sunt și sărurile de baie aromate. Adaugă aproximativ 50 g de sare sub jetul de apa caldă, care te vor ajuta să îți recapeți liniștea și echilibrul interior.

Așadar nu uita să te răsfeți cu o baie relaxantă cu felii de portocale pe care o meriți din plin. Și cel mai important, nu uita să ai încredere în tine, să te apreciezi așa cum ești și să ai mereu o gândire pozitivă. Spor la relaxare!

Citește și: Strugurii – elixirul frumuseții. Măști și loțiuni preparate acasă

One thought on “Baie relaxantă cu felii de portocale la tine acasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *