Samponul K18 – beneficiile pe care trebuie sa le cunosti

Știați că K18 are două variante de șampon ce oferă o serie de avantaje unice? Anul trecut, K18 a lansat niște șampoane noi și sunt …uimitoare! Deși ambele fac lucruri foarte diferite, îți pot îmbunătăți părul enorm. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre aceste produse de îngrijire a părului:

K18 – Șampon de netezire Peptide Prep pH

Beneficii: șampon clarificant, cu efect de netezire

K18 Peptide Prep curăță părul, dar în același timp netezește și suprafața părului. Produsele blânde din această gamă de curățare descompun și îndepărtează murdăria și uleiul pentru o manevrabilitate și o hrănire excelente. Acest șampon este conceput pentru utilizare zilnică. Formula cu pH echilibrat nu perturbă fibra părului sau mediul scalpului.

Samponul de întreținere K18 ajuta la crearea fondului ideal pentru un par sănătos. Îți curăță părul pentru o pânză perfectă pentru coafare, astfel încât să poți sta mai mult timp între spălări.

Șamponul de întreținere K18 a fost conceput astfel încât să nu fie nevoie să folosiți atât de mult produs, așa că mai puțin înseamnă mai mult! Ca să nu mai vorbim că este, de asemenea, sigur pentru părul vopsit, ceea ce este o necesitate! pH-ul este de 4,5-5,5, ceea ce ajută la menținerea culorii și nu usucă părul!

K18 – Șampon de detoxifiere și curățare profundă

Un șampon de detoxifiere pentru păr vopsit? Șamponul K18 Peptide Prep Detox este un șampon de clarificare pentru culori, cu ingrediente inspirate de îngrijirea pielii. Este microdozat cu K18 PEPTIDE™ patentat pentru a hrăni părul în timp ce îndepărtează acumularea, pentru o un păr curat și sănătos.

Acest șampon curăță în profunzime părul și scalpul. O spumă funcționează pentru a desfunda foliculii de păr în timp ce alungă murdăria, uleiurile, siliconii și lucrurile lăsate în urmă de la acumularea grea de produs. Aceasta include 99% din acumularea produsului, 95% din sebum + o reducere de 76% cupru* după doar 1 spălare, conform site-ului K18. O mare parte a țării noastre are apă dură, așa că acest lucru vă va ajuta cu siguranță!

pH-ul acestui produs este de 3,8-4,2 ceea ce ajută la menținerea culorii și nu usucă părul!

Continuați cu tratamentul K18 pentru rezultate maxime

Masca K18 este concepută pentru a ajuta la inversarea daunelor cauzate de decolorare, căldură, factori de mediu și procese chimice.

  1. Șamponati, nu condiționați.
  2. Uscați bine cu prosopul.
  3. Împărțiți părul în secțiuni egale. Începeți cu 1 pompare de mască K18 și adăugați mai multe după cum este necesar, în funcție de lungime, grosime și stare. Lucrați uniform pe păr de la vârfuri până la rădăcini, câte o pompare.
  4. Lăsați să stea 4 minute pentru a se activa. NU clătiți.
  5. Stilați ca de obicei.

Articol de la partener: www.haircare.ro

Citește și: Apa de orez pentru par lung si ten luminos

2 thoughts on “Samponul K18 – beneficiile pe care trebuie sa le cunosti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *