Ser pentru cresterea sprancenelor si genelor Foliceutic Growth – pareri si solutii

In sfarsit exista un ser minune pentru cresterea sprancenelor si genelor: Foliceutic Eyebrow Growth si Eyelash Active Serum. Cu siguranta ai incercat si tu nenumarate trucuri acasa pentru cresterea genelor si sprancenelor. De exemplu, faimosul ulei de ricin, care se prelinge lipicios pe fata ta si are un miros nu tocmai placut. Insa, orice ser pentru cresterea sprancenelor si genelor Foliceutic este usor, prietenos si merita toti banii.

Foliceutic Eyebrow Growth, eMAG.ro

Ser Foliceutic Eyebrow Growth

Se spune ca ochii sunt fereastra catre suflet, dar intre se afla intr-adevar sprancenele. Nu-i subestima niciodata puterea!

Cu un continut ridicat de Biotinoyl GHK, un ingredient natural de ultima generatie testat stiintific care activeaza cresterea firelor de par, serul Foliceutic Eyebrow Growth asigura o o crestere mai bogata, mai indrazneata si mai sanatoasa a sprancenelor.

Aplica in fiecare seara pe sprancene prin masaj, astfel incat serumul sa ajunga la radacina sprancenelor.

Ser Folicutic Eyebrow GrowthVEZI PRODUSUL


Foliceutic Eyelash Growth, eMAG.ro

Ser Foliceutic Eyelash Serum

Daca esti in cautarea unui produs genial pentru cresterea genelor, serul Foliceutic Eyelash este raspunsul. Rezultatele sunt uluitoare, indesirea si cresterea genelor avand rezultate vizibile in mai putin de 7-10 zile.

Serul regenereaza genele naturale cu succes chiar si dupa aplicarea extensiilor de gene fir cu fir. Rasfata-te si incorporeaza produsul in rutina ta de noapte – genele tale iti vor multumi!

Ser Foliceutic Eyelash SerumVEZI PRODUSUL


Citeste si: Scrub cu cafea pentru piele ferma si luminoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *