Soluții eficiente de curățare a adidașilor albi

Adidașii albi aduc un plus în întreaga garderobă, fiind ușor de asortat și mereu la îndemână. Marele minus pe care îl au însă este că se murdăresc prea repede, schimbându-și nuanța în timp.

Din fericire, există numeroase trucuri care te pot ajuta să menții adidașii albi și curați ca în prima zi, folosind doar câteva ingrediente din casă.

Pune aproximativ 60 g praf de bicarbonat de sodiu într-o jumătate de ceașcă de oțet. Aplică soluția pe adidași, lasă să acționeze aprox. 30 minute și curăță petele folosind o perie. Clătește apoi cu apă rece. Metoda este potrivită doar pentru curățarea încălțămintei din piele, însă este absolut interzisă pentru curățarea pielii întoarse.

Pentru petele de iarbă de pe adidașii sport albi, poți aplica o soluție din alcool sanitar la inceput, iar la spălare o soluție din apa caldă și săpun lichid. Clătește-i cu apă rece și lasă-i la uscat, departe de soare. 

Vei fi uimită de albul imaculat obținut, murdăria dispărând pur şi simplu de pe suprafaţa adidașilor. Tehnica este extrem de simplă şi foarte uşor de pus în practică!

One thought on “Soluții eficiente de curățare a adidașilor albi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *