Totul despre sutienul cu bandă adezivă

Prin ce se deosebește?

Sutienul cu bandă adezivă fără bretele este extrem de discret și elegant. Este incredibil să porți ceva pe sub haine decupate care să nu fie vizibil și care îți ridică sânii și îți evidențieză frumos bustul. 

Când îl folosești?

Aceste sutiene adezive pot fi purtate oricând, însă sunt potrivite mai ales pentru hainele de ocazie, rochii fără bretele, topuri cu spatele gol, rochii cu bretele subțiri spaghetti sau haine din saten sau materiale extrem de fine.

Cum îl alegi?

Există o varietate de modele, astfel încât îți poți găsi ușor favoritul care să se potrivească măsurii și stilului tău. Când îl alegi, este foarte important însă să ții cont de decolteul hainei pe care urmează să o porți.

Dacă este vorba de o bluză sau rochie cu decolteu amplu, adânc, mai ales în V, trebuie să alegi un sutien cu decupaj asemănător, care are rolul de a susține bine sânii și a crea și efectul de push up pentru a pune în valoare tocmai zona decolteului. De exemplu, genul acesta de sutien cu decupaj adânc pe mijloc între sâni, este unul dintre cele mai apreciate în lumea întreagă și este foarte indicat în purtarea de decolteuri adânci. 

În cazul în care trebuie să porți ceva fără bretele sau cu unele extrem de subțiri, atunci trebuie să optezi pentru modelele de sutiene adezive din silicon fără bretele, care se integrează perfect cu bustul ca să nu prezinte linii care se pot observa sub materiale delicate.

Cum îl aplici?

Este important ca pielea să fie perfect curată. Înainte de a aplica sutienul cu bandă adezivă pe sâni ai grijă să nu te dai cu cremă de corp, loţiune sau pudră. Apleacă-te în faţă şi aplică sutienul de la un subraţ la celălalt, apropiind sânii uşor unul de celălalt, astfel încât să arate ca decolteul făcut de un sutien cu push-up.

Nu mai ezita să porți rochiile preferate cu decolteu, scoate-le din șifonier și găsește-le sutienul potrivit! Zâmbește larg și simte-te confortabil, indiferent de ocazie!

One thought on “Totul despre sutienul cu bandă adezivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *