Vitamina E – elixirul tinereții și secretul pielea catifelată

Felul în care arată tenul unei femei spune multe despre aceasta și despre modalitatea în care ea se îngrijește. Trebuie permanent să fim focusate pe hidratarea tenului și folosirea unor suplimente bazate pe vitamina E.

Denumită și elixirul tinereții, vitamina E trebuie introdusă în rutina de frumusețe şi în alimentația zilnică. Aceasta acționează ca un puternic antioxidant cu rol în protejarea membranelor celulare.

Există nenumărate creme pe bază de vitamina E, care trebuie să fie nelipsite din gama produselor de îngrijire ale oricărei femei. Cremele bogate în această vitamină oferă o protecție naturală împotriva dezvoltării ridurilor prin neutralizarea radicalilor liberi. În acest fel, se mărește capacitatea pielii de menținere a hidratării.

Vitamina frumuseții se regăsește și într-o multitudine de alimente nutritive. Cele mai bogate alimente care conțin o mare concentrație de vitamine sunt produsele din cereale integrale, ficatul sau gălbenuşul de ou. De asemenea, găsești această vitamină în avocado și în fructele cu coajă lemnoasă (nuci, arahide, alune, migdale).

Consumând des aceste alimente, vei asigura organismului tău echilibrul perfect, între sănătate și frumusețe. În plus, această vitamină este un antioxidant puternic care previne apariția de afecțiuni care includ cancerul și bolile cardiovasculare. Vitamina E protejează celulele organismului de oxidare, în timp ce întărește sistemul imunitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *